Privatlivspolitik


Ansvar for dine oplysninger

Blissful Life by mikaka er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Blissful Life by mikaka (Cure and Care)
4684 Holmegaard
admin@mikaka.dk
+45 2170 1904
CVR: 3098 0085

 

Hvad bruges dine oplysninger til?

Dine personoplysninger kan være nødvendige, hvis vi skal kunne levere de produkter til dig, som du har købt på www.blissfullife.mikaka.dk. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger.

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af de købte varer
  • Kommunikation med dig
  • Individuel markedsføring og målretning af skræddersyede tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde

Når du besøger vores webshop, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af www.blissfullife.mikaka.dk for at optimere brugeroplevelsen samt foretage målrettet markedsføring.

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn, email-adresse og dit handselsmønster på vores webshop til brug af personalisering af nyheder, tips og tilbud. Du kan til en hver tid afmelde din tilmelding ved at skrive til admin@mikaka.dk.

 

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi benytter en række samarbejdspartnere, herunder databehandlere, udbydere af software, webhosting, backups, sikkerhed og opbevaring, fragtfirmaer, Facebook, Google og MailChimp. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter, der kun behandler dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de aftaler, der er indgået mellem Blissful Life by mikaka og tredjepart.

Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hvis du ønsker indsigt, rettelse eller tilbagekaldelse af samtykke til dine oplysninger, kan du kontakte admin@mikaka.dk.
Du har desuden ret til dataportabilitet, hvilket indebærer overførsel af dine oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.